Nieuws

Vrijdagavondclub 16-11-2018 (Sirkelslag)

26 november 2018
Sirkelslag 2018, Wij mochten meedoen met maar liefs 4 teams, aan de hand van een filmpje krijgen de kids te zien wat de opdrachten zijn. De kids konden punten behalen in de landelijke strijd met meer dan 100 andere jeugdclubs. De beoordeling van de opdrachten... Lees meer »

Vrijdagavondclub 26 oktober 2018

30 oktober 2018
Deze avond ging het Bijbelverhaal over Marcus 2:1-12 --> De verlamde man die bij de Heere Jezus werd gebracht.   Vier vrienden brengen hun verlamde kameraad naar de Heere Jezus toe. Er zijn zoveel mensen dat ze niet bij Jezus kunnen komen. Ze... Lees meer »

Vrijdagavondclub 5 oktober

8 oktober 2018
Je kunt beter met z n tweeën zijn dan alleen. Want samen bereik je meer dan in je eentje. Als één van beiden valt, dan helpt de ander hem weer overeind. Maar als je alleen bent, kan niemand je meer overeind helpen. Als twee mensen samen slapen, blijven... Lees meer »

Proponent J. Domburg bevestigd in Aalst

8 oktober 2018
Proponent J. Domburg is op zondag 7 oktober bevestigd als predikant van de hervormde gemeente van Aalst. De Hervormde gemeente van Aalst was vacant vanaf 4 maart van dit jaar door het vertrek van ds. K.M. Teeuw. Ds. Domburg is afkomstig uit Alphen aan... Lees meer »

Kledingmarkt 2 november 2018!

22 september 2018
Op vrijdag 2 november is er weer verkoop van tweedehands kleding. Noteer deze datum alvast in uw agenda of op de kalender. Van 10.00 uur tot 16.30 uur in Hervormd Centrum ‘t Kruispunt.   Kleding kunt u inleveren kan bij Ada Hofmans aan de... Lees meer »

Beroep prop. J. Domburg

13 juli 2018
Donderdagochtend 12 juli kregen we een telefoontje van proponent J. Domburg dat hij het beroep naar onze gemeente mocht aannemen. De Heere heeft alles zo geleid en bestuurd dat zijn hart naar Aalst werd gebogen.   Uiteindelijk is het de Heere,... Lees meer »

Beroep proponent J. Domburg

25 juni 2018
De Hervormde gemeente van Aalst heeft op 23 juni jl. een beroepsbrief overhandigd aan proponent J. Domburg uit Alphen aan den Rijn.   Br. Domburg komt woensdag DV 27 juni kennis maken met onze gemeente. Alle leden zijn daarvoor uitgenodigd in Hervormd... Lees meer »

Pastorie te koop Hambloksestraat 11

25 juni 2018
Zoekt u een fijn en ruim vrijstaand huis met garage , op een leuke stek, dan vragen wij even uw aandacht. Op een heerlijk plekje vindt u dit heerlijke huis. De woning is gebouwd omstreeks 1973 en heeft een inhoud van ca. 785 m3! Bijzonder is de riante... Lees meer »

Kerkbodeberichten lezen?? Eerst inloggen!

7 mei 2018
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die ook voor onze kerk gaat gelden, kunt u de kerkbodeberichten alleen nog lezen als u een inlogcode heeft. Deze code kunt u opvragen bij de scriba van de kerkenraad, br. G.C. Grandia, via... Lees meer »

Vrijdagavondclub 23 maart

26 maart 2018
Vrijdagavond 23 maart was het alweer de laatste clubavond van het seizoen.   We mochten de avond beginnen met gebed. Els heeft ons het verhaal verteld van de verloren zoon. In de gelijkenis van de verloren zoon vertelt de Heere Jezus over twee... Lees meer »
 
Email Print Facebook Twitter Addthis