Kerkbodeberichten lezen?? Eerst inloggen!

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die ook voor onze kerk gaat gelden, kunt u de kerkbodeberichten alleen nog lezen als u een inlogcode heeft.
    Deze code kunt u opvragen bij de scriba van de kerkenraad, br. G.C. Grandia, via ggrandia@hervormdaalst.eu.

Alleen leden van de Hervormde gemeente, alsook oud predikanten van de gemeente, kunnen een inlognaam en code opvragen.

Dit is de tekst die de Protestantse kerk op haar website heeft gepubliceerd ten aanzien van kerkbodes;

In het kerkblad staat naast openbare stukken over de kerkdiensten en andere activiteiten van de kerk, vaak ook erg persoonlijke informatie over gemeenteleden. Dat kan een verjaardagslijstje met adressen (voor het verzenden van een verjaardagskaartje) of een lijstje met zieken in de gemeente zijn. Zorg ervoor dat dergelijke informatie alleen beschikbaar is voor leden van de gemeente. Zet uw kerkblad dus niet op een website als er dergelijke informatie in voorkomt, maar selecteer de betreffende kopij die op de website kan worden geplaatst. Let er ook op dat bijvoorbeeld lokale journalisten geabonneerd kunnen zijn op het kerkblad: denk na of deze groep ook echt toegang moet kunnen krijgen tot alle informatie in het kerkblad.

Inloggen http://hervormdaalst.eu/wp-login.php?loggedout=true