Vrijdagavondclub 23 maart


Vrijdagavond 23 maart was het alweer de laatste clubavond van het seizoen.
 
We mochten de avond beginnen met gebed. Els heeft ons het verhaal verteld van de verloren zoon. In de gelijkenis van de verloren zoon vertelt de Heere Jezus over twee zonen die ieder een verschillend leven gingen maar uiteindelijk beiden welkom zijn in het koninkrijk van de Heere. Hiermee laat de Heere Jezus zien dat de Heere God een liefhebbende en bewogen Vader voor ons wil zijn en dat er altijd een weg terug naar Hem is. Om het de kinderen nog wat duidelijker te maken hebben we daar een filmpje bij laten zien.
 
Deze laatste avond hebben we de kinderen lekker laten bakken, gourmetten om precies te zijn.  Naast vlees was er ook gelegenheid voor het bakken van eieren en pannenkoeken. En ook deze avond is er gezellig met elkaar gegeten. Ook ruilen van vlees en saus ging deze avond goed. Er was zelfs nog ruimte voor een bakje ijs!
 
Aan het einde van de avond hebben we (helaas) afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Ze hebben een boemerang mee gekregen met de tekst: Je mag altijd terugkomen bij de hemelse Vader! Lukas 15:11-32.
 
Wij als leiding willen langs deze weg de ouders bedanken voor jullie vertrouwen het afgelopen seizoen!  Hopelijk tot het volgende seizoen ergens begin oktober!! En voor de kinderen die afscheid hebben genomen, verdere info wat betreft de tienerclub volgt nog!
 
ps. ben je vergeten om je spaardoosje in te leveren, het kan deze week nog bij Katinka, Beatrixstraat 23!!

 

Groetjes de leiding.

Email Print Facebook Twitter Addthis