Vrijdagavondclub 5 oktober


Je kunt beter met z n tweeën zijn dan alleen. Want samen bereik je meer dan in je eentje. Als één van beiden valt, dan helpt de ander hem weer overeind. Maar als je alleen bent, kan niemand je meer overeind helpen. Als twee mensen samen slapen, blijven ze lekker warm. Maar als je alleen slaapt, krijg je het koud. Als iemand alleen is, kan hij zich niet goed verdedigen. Maar samen kun je een tegenstander aan. Samen ben je sterk en drie is nog beter, net als een touw dat gemaakt is van drie losse touwen. Dat trek je niet zomaar stuk (Prediker 4-9:12).
 
Met deze mooie woorden mochten we het nieuwe club seizoen starten. Een boodschap die we de kinderen graag meegeven  ‘’We doen het samen”.  Daarna mochten we nog een aantal liederen zingen die de kinderen dan samen uitzochten. Ze zongen uit volle borst mee!
 
De rest van de avond hebben we gevuld met spelletjes. Twee teams moesten het tegen elkaar opnemen, maar zonder samenwerking en vertrouwen kon je de eindstreep niet halen. Dus zat er niks anders op dan samen te werken.  Het was een fijne eerste avond! De volgende clubavond is op 26 oktober.

Email Print Facebook Twitter Addthis