KERKBALANS 2018 "Geef voor je kerk".

Wat is Kerkbalans?

Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Drie kerkgenootschappen die al sinds 1973 een beroep doen op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari gul te geven voor hun eigen plaatselijke kerk.
De actieperiode is van 20 januari t/m 3 februari 2018.

Voor 2018 is het thema  “Geef voor je kerk”.

U kunt uw toezegging of betaling doen via de button.

Doneren via de website

Via een koppeling met SKG Collect kunt u via deze website gemakkelijk uw betaling via internet doen. Hieronder leest u hoe dat werkt.

1. Klik hierboven op de actie Kerkbalans voor bijdrage of toezegging.
  2. Als u voor het eerst een betaling op deze wijze doet, kiest u “nieuwe bezoeker”. U kunt zich
    vervolgens registreren. Daarbij dient u uw administratienummer in te vullen, dat is het nummer
    waarmee u bekend bent bij de ledenadministratie van de Hervormde gemeente van Aalst.
  3. Het registratienummer vindt u bovenaan de Kerkbalansbrief. U kunt uw nummer ook opvragen bij het Kerkelijk Bureau.
  4. U ontvangt per e-mail een bevestiging dat uw account is aangemaakt met uw gebruikersnaam en
    wachtwoord. U kunt dan gelijk uw betaling of toezegging doen.
  5. Uw bijdrage voor Aktie Kerkbalans kunt u betalen via iDEAL
  6. Wanneer u met iDEAL in termijnen wilt betalen, vergeet u dan niet deze termijn in uw opdracht aan te geven. Eénmalige betalingen kunnen ook via iDEAL.
    U vult het bedrag in dat u wilt bijdragen of toezeggen
  7. Ten slotte controleert en bevestigt u uw toezegging. Als bevestiging ontvangt u een e-mail.
  8. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau via pvandenboogert@hervormdaalst.eu of 0418 641399.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw (digitale) toezegging en/of betaling!