Vakantie Bijbelweek

Ieder jaar wordt er weer een Vakantie Bijbel Week georganiseerd in Aalst. De Vakantie Bijbel Week (VBW) is een week waarin we met kinderen bezig zijn met het evangelie, door middel van liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en nog veel meer.

Vakantie Bijbel Week 2018:

Dit jaar vindt de Vakantie Bijbel Week weer in plaats in de laatste week van de zomervakantie.

D.v. 14,15 en 16 augustus.

Het thema dit jaar is: Zoek het uit!

We willen met elkaar gaan luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen, knutselen, slopen, timmeren (NEEM JE HAMER MEE). Voor de meiden van groep 7 en 8 is er een meiden programma. Woensdag middag spelen we het sokkenspel, wat dat is zoeken we dan uit. Bram en Britt zijn er dit jaar ook weer bij en zij hebben dit jaar bezoek van een verslaggever, die van alles uit wil zoeken. Dinsdagavond is er de tieneravond voor iedereen vanaf 12 jaar. Woensdagavond de Sing-Inn voor de gehele gemeente. Donderdagavond zijn alle ouders hartelijk welkom en willen we met elkaar eten en zondag is er de dienst in de witte kerk. Hieronder alles op een rijtje:

• 13 aug vanaf 13.30 ’t Kruispunt in orde maken. Hulp van harte welkom

• 14 aug 10.00 -12.15 zijn alle kinderen van groep 0t/m8 (van voor de vakantie) van harte welkom in ‘t Kruipunt

• 14 aug van 19.00 zijn alle tieners vanaf 12 jaar van harte welkom bij de fam Klop, Maasdijk 16, waar we een sportieve avond met elkaar hopen te hebben

• 15 aug 10.00-14.00 zijn alle kinderen van groep 0t/m8 van harte welkom in ’t Kruispunt

• 15 aug vanaf 19.30 is iedereen van harte welkom voor de Zoek het uit Sing-Inn. We willen t/m ongeveer 20.00u liederen zingen waarbij het accent ligt bij de kinderen. Dan is er pauze met koffie en thee, waarna we nog tot 21.00u met elkaar willen zingen. Iedereen van harte welkom in ‘t Kruispunt

• 16 aug 15.00- 17.15 zijn alle kinderen van groep 0t/m8 van harte welkom in ’t Kruispunt.

• 16 aug vanaf 17.15 zijn alle ouders en andere belangstellende van harte welkom op de slotavond, waar we met elkaar willen eten en willen laten zien wat we de afgelopen dagen hebben gedaan. Dit jaar is de maaltijd in de vorm van een Amerikaanse maaltijd, precieze info ontvangt u de eerste dag van de VBW.

• 16 aug vanaf ongeveer 20.00u ruimen we met elkaar het Kruipunt plein op

• 19 aug om 9.30u is er de afslutingsdienst in de Witte kerk. Na afloop van de dienst is er koffie en thee op het kerkplein.

Kinderen van groep 0t/em8 kunnen zich opgeven Ellen Vernooij: ellen@hoveniermarcel.nl of 0620855267.

Tieners kunnen zich opgeven bij Nelleke den Daggelder- Busink: nellekedendaggelder@gmail.com

We hopen op gezegende en gezellige dagen. Mogen we u vragen dit werk onder de kinderen en jongeren in ons dorp mee te nemen in uw gebed?! Groetjes van de Stuurgroep

facebook: VakantieBijbelWeek Aalst.

De leiding, Nelleke den Daggelder, Eline van Dalen, Caroline Klop, Ellen Vernooij en Anja den Daggelder.

Foto’s van de VBW 2017